Zece moduri de a o face să se îndrăgostească din nou de tine

Nu există o formulă magică pentru a face o inimă frântă să te iubească sau pentru a face ca o inimă curată să îți cadă în brațe. Nu există leac magic pentru dragoste.

Dacă este supărată pe tine sau a făcut o greșeală, va avea nevoie de atenția și dragostea ta. Dă-i timp și spune-i cât de important ești pentru ea.

Amintiți-vă, lucrurile „mici” pe care le faceți frecvent sunt mai profitabile decât lucrurile „mari” pe care le faceți ocazional.

Aceste sfaturi și tehnici pot fi folosite în tot felul de relații și o vor ajuta să se îndrăgostească din nou de tine.

1. Auzi-o

Femeile sunt atrase de bărbații care sunt deschiși să le asculte și să nu încerce să-și rezolve problemele. Ești cu un pas înaintea ei când comunici cu ei. Deschiderea la minte este cheia. Discutați toate opțiunile.

Dă sfaturi doar unei femei care întreabă. Păstrați comunicarea deschisă și iubitoare.

Se va îndrăgosti de abilitățile tale de comunicare odată ce te va înțelege.

2. Complementează-i aspectul

Toată lumea adoră să primească complimente. Dar femeilor le place mai mult decât doar de Ziua Îndrăgostiților, aniversari și zile de naștere. Complementele ar trebui să fie sincere și oneste.

Nu exagera cu acest pas. Respingerea poate rezulta din exagerarea cu complimente. Vei fi răsplătit frumos dacă o faci corect și des.

3. Nu te feri de cavalerism

Acesta este cel mai bun moment pentru a-i atrage atenția și a o păstra. Cavalerismul este calea domnului. Ar trebui să-ți tratezi femeia ca pe o regină și să fii un domn pentru ea.

O poți face să se simtă iubită și specială prin lucruri mici, cum ar fi deschizând ușile pentru ea, luând un scaun sau înmânându-i haina ta pe vreme rece.

Îți vei umple contul Love Bank cu dragostea pe care o ai pentru partenerul tău odată ce aceasta va înțelege adâncul respectului tău.

4. Fii de sprijin pentru deciziile ei

Sprijinirea partenerului tău în deciziile ei este o modalitate excelentă de a construi încredere, conexiune și de a spori dragostea. Fii deschis să asculți și să fii prezent, indiferent de sarcină.

A nu fi de acord cu tot ce spune ea este un semn că îi susții deciziile. Atâta timp cât nu există nicio judecată sau dreptate implicată, putem fi de acord să nu fim de acord. Ar trebui să te gândești la deciziile ei și apoi să-ți comunici gândurile. Respectul și încrederea în partenerul tău ar trebui să facă parte din deciziile ei. Acesta este un mod magic de a câștiga în jocul dragostei.

5. Spune-i cât de mult o iubești

Nu vă fie teamă să vă exprimați dragostea. Adesea „ne gândim” că știm că partenerul nostru ne iubește doar fiind prezent. Acțiunile tale vorbesc mai tare decât cuvintele tale. Cu toate acestea, dacă îi spui partenerului tău cât de mult înseamnă pentru tine, o va face să se îndrăgostească de tine mai profund.


6. Atrageți-i atenția

Este o modalitate puternică de a crește dorința partenerului tău de a fi cu tine și de a o face mai îndrăgostită de ea. Descoperă noi hobby-uri și activități pe care le poți împărtăși cu partenerul tău. Vorbește cu ea față în față și angajează-te pe deplin în conversație.

7. Hrăniți dragostea dintre voi

Nu așteptați până la o ocazie specială (Zile de naștere, aniversare, Ziua Îndrăgostiților etc.) Pentru a vă arăta dragostea, acordați atenție. Trimite-i flori din dragoste. Surprinde-o cu flori. Poți să-i spui cât de mult o iubești și să continui să „demonstrezi” cât de special ești pentru ea. Vei fi uimit de cât de recunoscătoare este ea pentru eforturile tale.

8. Arată bine

Femeile sunt atrase de bărbații frumoși, indiferent de bunele lor maniere. Trebuie să ai grijă de tine și să te asiguri că arăți cel mai bine. Ar trebui să ai cele mai frumoase haine, cele mai inteligente ceasuri, pantofi stilați și cei mai buni ochelari. Fata ta se va îndrăgosti de aspectul tău frumos dacă te mândrești cu ea.

9. Idei grozave de întâlniri

De asemenea, ar trebui să planificați experiențe uimitoare cu partenerul dvs., chiar dacă încercați tehnicile. Femeilor le place să fie răsfățate. Există multe idei grozave de întâlniri pe care le puteți găsi și petrece timp de calitate împreună. Relația voastră va fi mai plăcută dacă creați împreună experiențe noi și interesante.


10. Fă-l amuzant și vesel

Nimănui nu-i place să fie în preajma cuiva care este în jos. Femeia ta va putea să te vadă atunci când zidurile tale sunt doborâte. Poți găsi bucurie în viața ta observând cele bune și cele rele. Dragostea va înflori atunci când alegi să fii fericit dacă ai dreptate în relațiile tale. Un bărbat încrezător, inteligent, bine antrenat, amuzant este cel mai bun pentru o femeie.

Concluzie

Acestea sunt lucrurile mărunte care o vor face să se îndrăgostească din nou de tine.

Articole recomandate